Stubovi za ograđivanje

Opis
  

Usluge

Vibro-stub Bački Jarak izrađuje i prodaje stubove za ograđivanje vikendica, voćnjaka, placeva i dr.

Betonski stubovi koje proizvodimo su izuzetnog kvaliteta o čemu govori i sertifikat o kvalitetu betona koji koristimo u izradi stubova. Klikni ovde za pregled sertifikata

Naši betonski stubovi su vibrirani a kao ojačanje u stubove stavljamo građevinski binor H-7.
Za oplatu koristimo biorazgradivo ulje.

Stubovi su konusni i na vrhu zaobljeni tako da se na njima ne zadržava kiša i led. Na ovaj način dodatno je obezbeđen produžen vek trajanja betonskih stubova.

Dimenzije betonski stubova
Visina 2,1 m ili 2,5 m

 

Usluge povezane sa stubovima za ograđivanje:

 

Idi na vrh stranice

Ključ u ruke

Sistem ključ u ruke
Sistem "Ključ u ruke" podrazumeva da mi obezbedimo pripremu terena, postavku stubova i žice za ogradjivanje i ugradnju kapija. Ovim smo našim klijentima obezbedili ogradjivanje prostora stručno, kvalitetno i na najbrži mogući način.
Priprema terena - podrazumeva krčenje terena i uklanjanje svog rastinja i nepoželjnog materijala na trasi ograde. Priprema obuhvata i ravnanje terena kako bi žica i stubovi obezbedili najbolju zaštitu od ulaska.
Postavka betonskih ili drvenih stubova - podrazumeva mašinsko bušenje rupa za postavku betonskih ili drvenih stubova, postavku stubova, njihovo učvršćivanje i nivelisanje. Ovo je možda i najvažniji korak prilikom ogradjivanja, tako da preporučujemo da ovo prepustite stručnjacima sa iskustvom.
Montaža žice na stubove - Na stubove koji su postavljeni i fiksirani u zemlju, postavljamo pocinkovanu ili plastificiranu žicu (univerzal pletivo), sa ili bez dodatne bodljikave žice na vrhu. Uvezivanje žice na stubove je takodje veoma važno zbog kvaliteta, čvrstine i dugotrajnosti ograde tako da preporučujemo da i ovaj deo prepustite iskusnim stručnjacima.
Montaža kapija - Površine koje su ogradjene žicom treba da imaju odgovarajuće kapije za nesmetan prolaz lica i vozila. Vibto-stub, Bački Jarak, izradjuje i montira metalne ili drvene kapije po porudžbini, klizne ili krilne kapije po željenim dimenzijama i u skladu sa željama kupca zaštićujemo ih bojom ili lakom.
Vreme potrebno za izvođenje radova
2 radna dana ili više, u zavisnosti od obima posla

Idi na vrh stranice

Ugradnja stubova

Ugradnja betonskih ili drvenih stubova
Stubovi koji ugradjujemo su izradjeni u našem proizvodnom pogonu a ugradnja stubova je moguća sa ili bez montaže žice na stubove.
Ako je klijent zainteresovan samo za ugradnju, potrebno je da pripremi (raskrči i poravna) teren na liniji ugradnje stubova i naši radnici će u najkraćem mogućem roku izbušiti rupe, postaviti stubove i ako je potrebno montirati pocinkovanu ili plastificiranu žicu.
Vreme potrebno za izvođenje radova
1 radni dan ili više, u zavisnosti od broja stubova

Idi na vrh stranice

Izrada i prodaja betonskih stubova

Proizvodni pogon za izradu betonskih stubova
Vibro-stub Bački Jarak u svom proizvodnom pogonu proizvodi betonske stubove sa oborenim ivicama različitih dimenzija. Stubovi se proizvode na vibro stolu, što daje kompaktnost, čvrstoću i kvalitet betonu.
Veleprodaja i maloprodaja betonskih stubova
Betonski stubovi se mogu kupiti na stovarištu Vibro-stub, Bački Jarak, ul. Zdravka Čelara 67.
Pre dolaska, telefonom možete naručiti ili proveriti da li imamo na lageru željene stubove.

Dimenzije betonskih stubova

Idi na vrh stranice

Member of WEBnekretnine.net Temerin