Stubovi za ograđivanje

Vibro-stub Bački Jarak proizvodi i prodaje betonske stubove za ogradjivanje dvorišta, poslovnih objekata, vikendica, voćnjaka, njiva, i drugih površina.

Montažom pocinkovane i plastificirane žice na betonske stubove obezbedjujemo kvalitetnu zaštitu objekata ili poseda od ulaska nepoželjnih lica i štetočina.

Zaštita ogradjivanjem betonskim stubovima i žicom je idealna za vikendice i imanja koja treba obezbediti od životinja - štetočina koje bi uništile useve, voćnjake i sl.

Usluge vezane za stubove:

 

Fotografije naših radova

Opis
  

Idi na vrh stranice

Ključ u ruke

Sistem ključ u ruke
Sistem "Ključ u ruke" podrazumeva da mi obezbedimo pripremu terena, postavku stubova i žice za ogradjivanje i ugradnju kapija. Ovim smo našim klijentima obezbedili ogradjivanje prostora stručno, kvalitetno i na najbrži mogući način.
Priprema terena - podrazumeva krčenje terena i uklanjanje svog rastinja i nepoželjnog materijala na trasi ograde. Priprema obuhvata i ravnanje terena kako bi žica i stubovi obezbedili najbolju zaštitu od ulaska.
Postavka betonskih ili drvenih stubova - podrazumeva mašinsko bušenje rupa za postavku betonskih ili drvenih stubova, postavku stubova, njihovo učvršćivanje i nivelisanje. Ovo je možda i najvažniji korak prilikom ogradjivanja, tako da preporučujemo da ovo prepustite stručnjacima sa iskustvom.
Montaža žice na stubove - Na stubove koji su postavljeni i fiksirani u zemlju, postavljamo pocinkovanu ili plastificiranu žicu (univerzal pletivo), sa ili bez dodatne bodljikave žice na vrhu. Uvezivanje žice na stubove je takodje veoma važno zbog kvaliteta, čvrstine i dugotrajnosti ograde tako da preporučujemo da i ovaj deo prepustite iskusnim stručnjacima.
Montaža kapija - Površine koje su ogradjene žicom treba da imaju odgovarajuće kapije za nesmetan prolaz lica i vozila. Vibto-stub, Bački Jarak, izradjuje i montira metalne ili drvene kapije po porudžbini, klizne ili krilne kapije po željenim dimenzijama i u skladu sa željama kupca zaštićujemo ih bojom ili lakom.
Vreme potrebno za izvođenje radova
2 radna dana ili više, u zavisnosti od obima posla

Idi na vrh stranice

Ugradnja stubova

Ugradnja betonskih ili drvenih stubova
Stubovi koji ugradjujemo su izradjeni u našem proizvodnom pogonu a ugradnja stubova je moguća sa ili bez montaže žice na stubove.
Ako je klijent zainteresovan samo za ugradnju, potrebno je da pripremi (raskrči i poravna) teren na liniji ugradnje stubova i naši radnici će u najkraćem mogućem roku izbušiti rupe, postaviti stubove i ako je potrebno montirati pocinkovanu ili plastificiranu žicu.
Vreme potrebno za izvođenje radova
1 radni dan ili više, u zavisnosti od broja stubova

Idi na vrh stranice

Izrada i prodaja betonskih stubova

Proizvodni pogon za izradu betonskih stubova
Vibro-stub Bački Jarak u svom proizvodnom pogonu proizvodi betonske stubove sa oborenim ivicama različitih dimenzija. Stubovi se proizvode na vibro stolu, što daje kompaktnost, čvrstoću i kvalitet betonu.
Veleprodaja i maloprodaja betonskih stubova
Betonski stubovi se mogu kupiti na stovarištu Vibro-stub, Bački Jarak, ul. Zdravka Čelara 67.
Pre dolaska, telefonom možete naručiti ili proveriti da li imamo na lageru željene stubove.

Dimenzije betonskih stubova

Idi na vrh stranice

Member of WEBnekretnine.net Temerin