Behaton ploče
i popločavanje

Vibro-stub Bački Jarak proizvodi i prodaje betonsku galanteriju (behaton ploče, ivičnjake i slivnike) za popločavanje staza, dvorišta, bašta, prostora oko bazena, trotoara, trgova i drugih površina koje zahtevaju izdržljive, kvalitetne i dekorativne obloge.

Prednosti površina obloženih našim behaton pločama su izdržljivost na pritisak tereta, lep dizajn (barok ploče), otporne su na ekstremna atmosferska opterećenja (sneg, mraz, kiša), glatke su i ne kližu se, a u slučaju potrebe veoma lako se podižu i ponovo postavljaju.

Usluge vezane za betonsku galanteriju i popločavanje:

 

Fotografije naših radova

Opis
  

Idi na vrh stranice

Ključ u ruke

Sistem ključ u ruke
Sistem "Ključ u ruke" je dogovor sa klijentom u kome mi preuzimamo obavezu pripreme terena, postavke betonske galanterije (behaton, ivičnjaci, slivnici), eventualne postavke dekorativnih elemenata (kandelaberi i sl.) i uklanjanja tragova radova na objektu.
Priprema terena - podrazumeva krčenje i ravnanje terena za postavku behaton ploča i ostale betonske galantereije. Ako je potrebno, iskopavanje kanala i postavljanje električnih vodova za dekorativne baštenske elemente (kandelaberi i sl.).
Postavka betonske galanterije - podrazumeva postavljanje behaton ploča, ivičnjaka i slivnika. Pošto ovi radovi utiču ne samo na kvalitet popločenog terena nego i na izgled objekta u kome se ploče postavljaju preporučujemo da ovo prepustite stručnjacima sa iskustvom.
Postavka dekorativnih elemenata - Na zahtev klijenta možemo postaviti i dekorativne elemente (kandelabere i sl.) u skladu sa projektom klijenta.
Vreme potrebno za izvođenje radova
2 radna dana ili više, u zavisnosti od obima posla

Idi na vrh stranice

Ugradnja behaton ploča

Ugradnja behaton ploča
Behaton ploče koje ugradjujemo su izradjene u našem proizvodnom pogonu.
Potrebno je da nas pozovete, da usaglasimo idejno rešenje za popločavanje i naši radnici će u najkraćem mogućem roku pripremiti teren i postaviti behaton ploče.
U zavisnosti od želje klijenta i opterećenja popločanog dela moguća je ugradnja behaton ploča debljine 3 cm ili 6 cm.
Vreme potrebno za izvođenje radova
1 radni dan ili više, u zavisnosti od površine koju treba popločati

Idi na vrh stranice

Prodaja behaton ploča

Maloprodaja behaton ploča
Kupcima koji su zainteresovani za samostalnu ugradnju behaton ploča, omogućujemo po najpovoljnijim cenama behaton ploče, ivičnjake i slivnike. Uz kupljenu robu na našem stovarištu dobićete i korisne savete od iskusnih majstora.
Veleprodaja behaton ploča
Klijenti koji su zainteresovani za dalju prodaju behaton ploča, ivičnjaka i slivnika, mogu nam se obratiti kako bi pripremili ponudu i postigli najpovoljniji dogovor za obe strane. Za redovne klijente omogućujemo odloženo plaćanje u zavisnosti od količine poručene robe.

Idi na vrh stranice

Izrada behaton ploča, ivičnjaka i slivnika

Izrada betonske galanterije u pogonu Vibro-stub
Vibro-stub, Bački Jarak, u svom proizvodnom pogonu proizvodi betonsku galanteriju po najsavremenijim metodama, na vibro stolu i sa dodatkom aditiva koji betonu daju posebnu čvrstinu i kvalitet.
Betonska galanterija proizvedena u našem pogonu je izuzetnog kvaliteta a za onu galanteriju koju smo mi ugradili dajemo garanciju godinu dana.

Idi na vrh stranice

Member of WEBnekretnine.net Temerin